پاستیل انار :-$

طرز تهیه پاستیل انار

 

این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد. شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید.

 

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه برای 3 نفر :
شکر یک دوم پیمانه
گلوکز مایع یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین یک چهارم پیمانه
آب میوه ی طبیعی (آب انار) 150 میلی لیتر (تقریبا 1 پیمانه سر خالی)

 

طرز تهیه:

شکر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط کنید
گلوکز رو به اونها اضافه کنید
پاستیل انار :-$آب میوه رو هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید

پاستیل انار :-$اجازه بدید تا مایع به جوش بیاد و شفاف بشه

پاستیل انار :-$بذارید کمی از حرارت بیفته و قالبهاب مخصوی رو با آب سرد مرطوب کنید و مایع رو به آرومی درون آنها بریزید
البته من یه قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکلهای انار…شما میتونید نریزید

پاستیل انار :-$در یخچال بذارید تا خنک بشن.
به روشی که ژله رو جدا میکنید پاستیل ها رو از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه ریز بغلطونید
اینا بدون رنگ خوراکی هستند.

پاستیل انار :-$اینا هم با رنگ خوراکی هستند.

پاستیل انار :-$ 

 نکته

گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است
اگر قالب مخصوص نداشتید مایع رو در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاتر هایی که در آب جوش فرو میکنید اونا رو به دلخواه برش بزنید.

 

sooran.com