کیک کنجدی ارسال از بانو محدثه در سایت مابانو

کیک کنجدی با طعم هل و زعفران
اگر این کیک رو درست نکنین ، باور کنین یکی از خوش طعم ترین کیکهای دنیا رو از دست دادین ، از ما گفتن
موادلازم:

کنجد مقداری برای پوشاندن سطح قالب
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
ماست ۳/۴ پیمانه
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
پکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران رشته ای ۱/۴ قاشق چایخوری ( که من آسیاب شده اش رو داشتم که در آبجوش حل کردم)
بادام پرک ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم:

خوب اول از همه بگم که من زعفران رشته ای نداشتم ، اگر شما داشتین کیکتون خوشگل تر میشه ، چون رگه های زعفرون خیلی کیک رو خوشگل میکنن . اما اگر نداشتین و مثل من پودرش رو داشتین ، تو مرحله ی تخم مرغ اضافه میکنیم .

قالب ۲۰ تا ۲۲ سانتی شیفون رو چرب کنین و با کنجد سطحش رو بپوشونین .
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنین .
آرد ، پکینگ پودر ، پودر هل را با هم مخلوط کنین و بعد الک کنین .
رشته های زعفران ( که من نداشتم ) و بادام پرک اضافه شود و مخلوط کنین و کنار میذاریم .

شکر ، تخم مرغ ها و وانیل و زعفران آب شده را با همزن برقی می زنیم تا حجمش دو برابر بشه ، حدود ۳ تا ۵ دقیقه .
بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و دوباره میزنیم .
ماست رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم .
مخلوط آرد را در چند مرحله ( من در سه مرحله ) به تخم مرغ اضافه می کنیم .
با لیسک مخلوط میکنیم.

مخلوط حاصل رو به قالب منتقل می کنیم .
در طبقه ی وسط فر به مدت ۳۵ دقیقه می پزیم.

امیدوارم شما هم درست کنین و مثل ما لذت ببرین .