کیک کرم دار شکلاتی ارسال از بانو نرگس بخش آشپزی  ۲ سایت مابانو

آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو ۴/۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

جوش شیرین ۴/۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ پینچ
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱٫۵ پیمانه
شیر ۴/۳ پیمانه
روغن ۴/۳ پیمانه
وانیل کمی
مواد خشکمون غیر از شکر رو با هم ۳ بار الک میکنیم و کنار میذاریم!

سینی ۳۵در۲۵ رو چرب میکنیم و آردپاشی!

فر رو روی ۱۸۰ درجه میذاریم

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا روشن بشه و پف کنه! روغن رو اضافه میکنیم و باز هم خوب میزنیم حالا نصف شیر رو اضافه میکنیم و مخلوط که شد نصف آرد رو میریزیم و باز هم مخلوط شد باقی مونده ی شیر رو میریزیم و بعد هم آرد! از قسمت اضافه کردن شیر و آرد سرعت همزن کند باشه یا حتی با ویسک دستی هم میشه مخلوط بشه!

مواد رو توی سینی میریزیم و میذاریم توی فر برای ۴۵ دقیقه یا تا وقتی که تستر تمیز دربیاد!

کیک که پخت کمی که خنک شد از قالب درمیاریم و میذاریم روی شبکه سیمی تا خنک بشه! و بعد دوباره منتقل میکنیم به قالب!

مواد لازم کرم فیلینگ:

خامه ۲۰۰ گرم

پنیر خامه ۲۰۰ گرم

شکلات تلخ ۱۰۰ گرم

شکر ۵ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری

شیر ۴/۳ پیمانه

پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری پر

آب جوش ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو رو توی آب جوش حل میکنیمژلاتین رو روی کمی از شیر میپاشیم و اسفنجی که شد روی بخار آب میذاریم تا حل بشه و شفاف! میذاریم کنار تا خنک بشه!

شکلات رو هم آب میکنیم

خامه و پنیر خامه ای و شکر رو کمی میزنیم بعد شکلات ذوب شده و پودر کاکائوی حل شده رو اضافه میکنیمو در نهایت شیر و ژلاتین! حالا این مایع رو میریزیم روی کیک که برگردونده بودیم توی سینی! میذاریم یخچال! این کرم تقریبا به خورد کیک میره و طعم عالی ای بهش میده! ۳ ساعت باشه توی یخچال خوبه!

مواد کرم تاپینگ:

شیر ۲ پیمانه

شکر ۵ قاشق سوپخوری

پودر هات چاکلت ۲ بسته یا ۵۰ گرم

پودر ژلاتین ۲۰ گرم

خامه ۲۰۰ گرم

پودر ژلاتین رو روی ۴/۱ پیمانه آب میریزیم و اسفنجی که شد به روش بن ماری ذوبش میکنیم

شیر و خامه و شکر رو روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایع گرم بشه، پودر هات چاکلت رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم مایع ژلاتین رو که کمی از حرارت افتاد اضافه میکنیم

حاا تاپینگ رو توی محیط آشپزخونه میذاریم تا کاملا سرد بشه، وقتی سرد شد تاپینگ رو هم روی کرم و کیک قبلی میریزیم و میذاریم یک شب بمونه تا خوب ببنده که وقت برش کار تمیز دربیاد!

فردا صبحش با یه چاقوی تیز برش میدیم و روش رنده شکلات میدیم و سرو میکنیم بهتره کوچیک ببرین سایز شیرینی چون خیلی سنگینه اما خوشمزه!

کیک کرم دار شکلاتی
کیک کرم دار شکلاتی