شیرینی دکمه ای ارسال از مامان پارسا در سایت مابانو
مواد لازم
کره ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
نمک به مقدار لازم
شیر یک قاشق غذاخوری
پودر نشاسته ذرت ۳۰ گرم
آرد ۳ لیوان(به اندازه ایی که خمیر یکدست و نرم بشه)

طرز تهیه
فر رو با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنین. کره و شکر رو با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ بشه. بعد تخم مرغ رو یه کم با چنگال بزنین و با نمک و شیر به شکر و کره اضافه کنین. بعد پودر نشاسته ذرت و آرد رو کم کم اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا خمیرتون یکدست و نرم بشه. یادتون باشه آرد رو یکدفعه اضافه نکنین. خمیر رو به اندازه که میخواین تقسیم کنین و رنگ کنین و بزارین یک ربع استراحت کنه. بعد خمیر رو باز کنین. ضخامتش حدوداً نیم سانت باشه. برای قالب زدن می تونین از چند سایز لیوان و استکان استفاده کنین و قالب بزنین و برای سوراخ دکمه هم از چوب کبریت استفاده کنین. روی کاغذروغنی پهن کنین و بذارین توی فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه. وقتی از فر در آوردین، دست نزنین، چون نرم هستن. بعد از خنک شدن از کاغذ روغنی جدا کنین