در این مقاله از بریم شیرین، بهترین قنادی کرج، قصد داریم 10 مورد از حرفه ای ترین و محبوب ترین دسر های دنیا را خدمتتان معرفی کنیم و طرز تهیه کامل آن ها توضیح دهیم.

تقریباً هر کشوری در جهان برای خود دسر های مخصوصی دارد.

هیچ وعده غذایی بدون دسر کامل نیست، این قانونی نانوشته در تمام دنیاست.

برخی از دسرها سبک تر و میوه ای هستند و برخی سنگین تر و شکلاتی هستند

دسرها فقط خوشمزه نیستند بلکه برای سلامتی هم مفیدند.

کلمه دسر از واژه کهن فرانسوی Desservir و به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده است.

در اغلب کشور ها خصوصا آمریکا ، کانادا، استرالیا، نیوزلند و ایرلند از واژه دسر استفاده می شود

و کلمه پودینک در کشور هایی نظیر آمریکا و سایر متحدان با این کشور مورد استفاده عموم قرار دارد.

در فرهنگ غذایی مردم تمامی دنیا دسر خوراکی شیرینی است که پس از پایان غذا مصرف می شود

و جالب است بدانید که اولین دسر ها از خرمای خشک شده و موم زنبور عسل به صورت آبنبات ساخته شده اند.

علاوه بر این دسر ها بخاطر تنوع بالایی که دارند مثل ( کیک – بستنی – ترکیب بستنی با کیک – ژله ها و …)

در بیشتر موارد به عنوان میان وعده هم ، سرو می شوند.

در اینجا ما قصد داریم تا 10 مورد از محبوب ترین دسر های دنیا را به شما معرفی کنیم.

محبوب ترین دسر های دنیا

معمولا درست کردن دسر وقت زیادی نمی خواد و فقط کافیه کمی سلیقه و حوصله داشته باشید.

هرچند مهم نیست که طعم بهترین دسرهای جهان را در کجا بچشید، اما هر کشوری دسر مخصوص به خود را دارد.

لازم به ذکر است در بریم کافه کرج، اگر این موارد به علاقه مندان محترم ارائه می شود.

پس در ادامه با ما همراه باشید.

1-وافل های بلژیکی

وافل های بلژیکی

این دسر خوشمزه بلژیکی در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.

وافل های بلژیکی ترد ،با رنگی طلایی و مزه بسیار خوشمزه.

وافل ها تشکیل شده از میوه های تازه ، شکر پودر ، نوتلا ،  شربت افرا ، سس شکلات و غیره هستند.

شما میتواند وافل ها را با مربا و سس های میوه ای امتحان کنید.

و همچنین ترکیب آن با توت فرنگی و خامه بسیار لذیذ می شود.

مایه وافل شبیه مایه پنکیک است اما با دستگاه مخصوص وافل ساز یا waffle iron درست میشود.

برای پخت مدل بلژیکی لازم است عمق صفحات دستگاه شما بیشتر از وافل ساز های معمولی باشد.

وافل بلژیکی

مواد لازم برای تهیه وافل

  • 1 لیوان آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 30 گرم کره
  • 3/4 لیوان شیر
  • نوک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه وافل

  1. ابتدا تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کمی غلیظ شده و کف کند.
  2.  شیر و کره رو هم اضافه میکنیم و باز کمی مواد رو با همزن میزنیم.
  3. آرد، بیکینگ پود، شکر و وانیل رو در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کرده و الک میکنیم. الک کردن آرد باعث میشود تا وافل ترد تر شدهو بهتر پف کند.
  4. دستگاه وافل ساز رو به برق میزنیم یا قالب وافل رو روی گاز میذاریم تا کمی داغ بشه و بعد به اندازه یه ملاقه از مایه برداشته و روی قالب میذاریم و بعد در دستگاه رو میبندیم
  5. بعد تقریبا 5 دقیقه وافل پرس شده، فرم گرفته و سفت میشه باز در دستگاه رو میبندیم تا طلایی شود.

2-کیک شکلاتی ساچر اتریشی

کیک شکلاتی ساچر اتریشی

این کیک شکلاتی متراکم اما نه خیلی شیرین است در سال 1832 توسط اتریشی Franz Sacher اختراع شد.

این یکی از معروف ترین دسرهای وین و محبوب ترین کیک شکلاتی در جهان است.

این کیک اسفنجی شکلاتی با یک لایه مربای زردآلو یا مربا است و روی کیک با سس شکلاتی پوشانده می شود.

کیک ساچر یک کیک معروف وینی است به همین خاطر برای ما ایرانی ها اسم عجیب و غریبی دارد.

طرز تهیه کیک ساچر شکلاتی اصلا سخت نیست و فقط کمی کار می برد و نیاز به دقت دارد تا کیک با کیفیت دربیاید.

هنوز هم در هتلی به اسم ساچر در وین سرو می شود.

مواد لازم برای کیک ساچر

  • کره 120 گرم
  • شکلات 70 درصد 120 گرم
  • تخم مرغ بزرگ 6 عدد
  • پودر قند 100 گرم
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر 80 گرم
  • آرد شیرینی پزی 80 گرم
  • نشاسته ذرت 40 گرم
  • مربای زردآلو 300 گرم
  • رام (عرق نیشکر) 2 قاشق غذاخوری
  • برای تهیه سس ساچر:
  • شکر 200 گرم
  • شکلات 70 درصد 150 گرم
  • آب 120 میلی لیتر

طرز تهیه کیک ساچر

120-1 گرم شکلات را با 120 گرم کره، در ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شوند.

2-کره و شکلات را با هم بهم بزنید تا مخلوطی یک دست حاصل شود.

سپس حرارت گاز را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.

3-قالب کمربندی را بردارید و به کمک کره داخلش را چرب کنید. کاغذ روغنی را داخل قالب قرار دهید

و کف و کناره هایش را بپوشانید.

سپس کاغذ روغنی را با کره چرب کرده و مقداری آرد روی آن بپاشید.

تا روی سطح کاغذ را لایه نازکی از آرد بپوشاند.

4-به کمک همزن برقی ایستاده یا میکسر، 6 عدد زرده تخم مرغ را با 100 گرم پودر قند مخلوط کنید.

5-به مدت 5 دقیقه به هم زدن تخم مرغ ها ادامه دهید تا مایعی خامه ای، نرم و کرم رنگ به دست آید.

6-هنگامی که همزن برقی یا میکسر روشن است به آرامی مخلوط شکلات را اضافه کنید.

7-به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم خوب مخلوط شود. مواد حاصل را در یک کاسه بزرگ بریزید.

8-فر ر روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 فارنهایت تنظیم کنید.

6 عدد سفیده ی تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک بهم بزنید تا سفت و خامه ای شود.

80 گرم شکر را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید

تا دانه های شکر به خوبی در تخم مرغ ها حل شود و مخلوط یک دست شود.

9-حدود یک چهارم از مخلوط سفیده ی تخم مرغ را به شکلات ها اضافه کنید.

10-سفیده های تخم مرغ را با شکلات به طور کامل مخلوط کنید.

80-11 گرم آرد شیرینی پزی را با 40 گرم نشاسته ذرت مخلوط کنید. سپس به مخلوط شکلات اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید.

12-مابقی سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

13-یک قاشق چوبی را مابین درب فر بگذارید تا نیمه باز بماند.

اجازه دهید به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت کیک بپزد.

14-پس از ده دقیقه، قاشق چوبی را بردارید و درب فر را ببندید. درجه فر را روی 135 درجه سانتی گراد یا 275 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

35 الی 45 دقیقه زمان لازم است تا کیک بپزد. بیشتر از این زمان کیک خشک خواهد شد.

15-در حین خنک شدن کمی از پف کیک میخوابد که اشکالی ندارد چون برای تهیه کیک ساچر سطح بالایی کیک باید تخت باشد.

16-برای تهیه لایه میانی کیک ساچر ماهیتابه ای بردارید. 300 گرم مربای زردآلو را داخل قابلمه بریزید.

17-یک الک را روی کاسه ای بگذارید. مربای زردآلو را درون الک ریخته و به کمک غذاساز یا هر وسیله مناسب دیگری پرس کنید و فشار دهید.

18-وقتی کیک به طور کامل خنک شد؛ با احتیاط یک برش افقی زده و کیک را به دو نیمه تقسیم کنید.

نیمه بالایی کیک را بلند کنید و در کناری بگذارید. وقتی کیک هنوز گرم است، اصلا آن را برش ندهید،

چون در این صورت می شکند و خرد می شود.

19-نیمه پایینی کیک را در سطحی قرار دهید و روی آن را با مربای زردآلو پر کنید.

20-برای تهیه کردن سس شکلاتی روی کیک، 150 گرم شکلات را با 120 میلی گرم آب

و 200 گرم شکر درون ماهیتابه ای روی حرارت بریزید.

21-سس را روی کیک بریزید و مطمئن شوید همه سطح کیک با سس شکلات پوشیده شده است.

3-بستنی جلاتو ایتالیایی

بستنی جلاتو ایتالیایی

جلاتو یک بستنی ایتالیایی است که بسیار سبک تر از بستنی معمولی است.

جلاتو از کلمه لاتین جلاتوس به معنای یخی و سرد استخراج شده و در زبان ایتالیایی به ‌معنای بستنی است .

اما یک بستنی ایتالیایی یا همان آرتیزانال جلاتو ، یک بستنی با مشخصه‌هایی خاص است که در مقایسه با بستنی معمولی کاملا متفاوت است.

بنابراین با وجود اینکه معنای لغوی هر دو واژه یعنی Gelato و Ice Cream یکی است،

اما جلاتو در صنعت بستنی، به نوعی از بستنی گفته می‌شود.

که دارای خصوصیاتی کاملا متفاوت با دیگر بستنی ها است.

اولین تفاوت عمده بین بستنی و جلاتو، تفاوت در میزان چربی است.

میزان چربی جلاتو معمولا بین ۷ تا ۱۰ درصد است.

در حالیکه در بستنی معمولی این میزان بالاتر از ۱۲ درصد است.

یکی دیگر از تفاوت‌های بین بستنی و جلاتو، میزان حجم و هواست که در جلاتو مقدار قابل توجهی کم‌تر است.

جلاتو با طعم های متنوعی از جمله تمشک ، پسته ، شکمبه و شکلات به بازار عرضه می شود.

مواد لازم برای تهیه جلاتو میوه‌ای

  • ۵۰۰ میلی‌لیتر شیر پرچرب
  • ۲۰۰ گرم شکر (نرم و دانه‌ریز)
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری ثعلب
  • ۲۵۰ میلی‌لیتر توت فرنگی (پوره شده)
  • ۲۵۰ میلی‌لیتر طالبی (پوره شده)
  • ۱۲۵ میلی‌لیتر آبلیمو تازه
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل شکری
  • ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
  • برش میوه‌های تازه مقداری برای تزیین

طرز تهیه بستنی جلاتو

1-شیر پرچرب و شکر را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار گرم کنید.

زرده‌های تخم مرغ و ثعلب را با همزن دستی هم بزنید

سپس شیر گرم را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید.

2-مخلوط تخم مرغ را مجددا به قابلمه برگردانید و پس از هم زدن به سه قسمت تبدیل کنید.

به یک قسمت پوره توت فرنگی، به یک قسمت پوره طالبی و به قسمت بعدی آبلیمو ترش تازه اضافه و مخلوط کنید.

3-سپس مواد را جداگانه روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلیظ شوند.

اما مواظب باشید تا نجوشد. مخلوط را از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه را به هر کدام اضافه کنید.

4-روی سطح مایه بستنی‌ها را با کیسه نایلونی بپوشانید و بگذارید بمانند تا خنک شوند.

سپس مایه را داخل بستنی ساز خانگی بریزید و دستگاه را روی تنظیمات جلاتو تنظیم و روشن کنید.

بستنی آماده است. آن را اسکوپ بزنید و در ظرفی مناسب با مقداری میوه تزیین کرده و سرو کنید.

4-بانوفی پای انگلیسی

بانوفی پای انگلیسی

این یک دسر خوشمزه است که با شکلات ، شیرغلیظ شده ، موز ، خامه ، تافی و گاهی اوقات شکلات یا قهوه درست می شود.

اعتبار بنافی پای به دو سرآشپز رستوران مجارستانیِ جوینگتون، ایان دویینگ و نیگل مکنزی گره خورده است.

ایده نخستین این دسر از یک شیرینی آمریکایی گرفته شده است.

این دسر خیلی زود مورد توجه مشتریان این رستوران قرار گرفته و مشهور شد.

مواد لازم برای تهیه بانوفی پای موز

  • بیسکوئیت دیجستیو پودر شده 300 گرم
  • کره 200 گرم
  • شکر قهوه ای 100 گرم
  • شیر  400 میلی لیتر
  • موز حلقه ای خرد شده 4 عدد
  • خامه فرم گرفته 2 پیمانه
  • شکلات خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

مراحل درست کردن بانوفی پای موز

1-ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود.

سپس 4 عدد از موزها را بعد از پوست گرفتن خرد کرده درون سینی فر چرب شده بچینید

و داخل فر به مدت 10 دقیقه بگذارید تا پخته شوند. بعد بیرون آورده تا خنک شوند و باقی موزها را پوست گرفته

و خرد کرده و درون ظرفی آماده کنار میگذاریم.

2-حال نان تارت را درون قالب هم اندازه گذاشته و روی سطح آن را با قاشق 200 گرم از سس دولسه دلچه بریزید.

3-بیسکوییت ها را درون نایلون تمیزی ریخته و کاملا آن را خرد کنید سپس روی سطح سس دولسه دلچه بریزید تا کاملا سطح را پوشش دهد.

4-حال تمام موزها را روی خرده بیسکوییت ها بچینید و فشار دهید تا فرو روند.

سپس باقی سس دولسه دلچه را بریزید و با قاشق پخش کنید.

سپس با نایلون تمیزی روی سطح بکشید و در یخچال 2 الی 3 ساعت بگذارید بماند اگر عجله داشتید 1 ساعت در فریزر بماند اشکالی ندارد.

5- شکلات را رنده کرده و درون ظرفی بریزید سپس خامه زده شده را روی بانوفی ریخته

و بعد خرده های شکلات آماده شده را بریزید و برش بزنید.

سعی کنید همیشه این میان وعده خوشمزه و لذیذ را سرد میل کنید تا سس آن شل نباشد.

5-کرم بروله فرانسوی

کرم بروله فرانسوی

کرم برولی یک دسر مورد علاقه در سراسر فرانسه است.

بافت داخلی این دسر، نرم و کرم مانند است اما لایه رویی آن ترد و کاراملی  است.

حالت کاراملی سوخته کرم بروله با نگه داشتن فندک مخصوص بالای آن ایجاد می‌شود.

البته برای سوزاندن روی دسر، دو روش خانگی ساده هم وجود دارد.

میتوانید برای این کار از فندک آشپزخانه معمولی استفاده کنید.

البته این روش خیلی طول میکشد و ممکن است مجبور شوید چندین دقیقه فندک را روی دسر نگه دارید و حرکت دهید.

که کار خسته کننده ای است.

اما روش بهتر این است که بعد از بسته شدن دسر آن را دوباره در فر بگذارید و این بار برویلر (شعله بالا) را روشن کنید.

مواد لازم برای کرم بروله ساده

  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • خامه ی پرچرب 2 پیمانه
  • شکر 10 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر برای روی دسر 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم بروله

1-ابتدا فر را روش کرده و درجه حرارت را روی 50 درجه سانتی‌گراد قرار دهید

2-سه پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

3-داخل یک کاسه زرده تخم مرغ، وانیل و پودر شکر را با همزن به خوبی هم بزنید.

خامه را داخل یک کاسه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

وقتی اطراف خامه شروع به حباب انداختن کرد، قبل از این که به جوش بیاید آن را از روی حرارت بردارید.

خامه را کم کم به مخلوط زرده و پودر شکر اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد دسر را داخل یک عدد پارچ بریزید تا راحت بتوانید داخل قالب‌ها بریزید.

4-کرم را داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را داخل سینی فر قرار داده و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید

و آب جوش را داخل سینی بریزید. مواظب باشید آب روی کرم‌های داخل قالب نریزد.

5-قالب‌ها را از داخل آب بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند. سپس داخل یخچال به مدت حداقل سه ساعت قرار دهید.

6-بعد از سه ساعت دسرها را از یخچال خارج کرده و یک لایه نازک شکر روی هر ظرف بپاشید.

سعی کنید که حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید که لایه کاراملی شده بهتری داشته باشید.

قالب‌ها را تکان دهید تا شکر به طور یکنواخت روی سطح دسر پخش شود.

7-مجددا حرارت بالای فر را روشن کنید. قالب‌ها را داخل سینی فر چیده و سینی را به مدت 5 تا 10 دقیقه در بالاترین طبقه فر قرار دهید.

شکرهای روی کرم باید کاملا کاراملی و ذوب شوند در حالی که خود کرم نباید

در اثر حرارت آب شود. بنابراین کرم رو به موقع از فر خارج کنید.

8-بعد از کاراملی کردن شکر باز هم باید کرم را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

این مرحله باید کم‌تر از 30 تا 45 دقیقه باشد تا لایه شکر کاراملی شده، ترد و شکننده بودن خودش رو از دست ندهد

6-دسر هالو هالو فیلیپین

دسر هالو هالو فیلیپین

هالو هالو یک دسر سرد فیلیپینی بوده که یکی از غذاهای خیابانی محبوب فیلیپین نیز محسوب می‌‌شود

و مواد اصلی تشکیل‌دهنده اصلی آن یخ خرد شده با شیر است.

مخلوطی از خوراکی های خوشمزه است که روی هم قرار می گیرند.

در اصل ردپای این دسر را می توان در دسرهای یخی متنوع ژاپنی جست و جو کرد،

اما امروز هالو هالو دسری است که در منوی اصلی تمامی رستوران های فیلیپینی گنجانده شده است.

ترکیب مخلفات شیرین این دسر متفاوت است،

مواد لازم برای دسر هالو هالو

  • پایه نشاسته ای مانند لوبیای آب پز یا اوبه ube،
  • شربت میوه ای همچون نارگیل،
  • یک لایه ژله،
  • تکه خرده های یخ،
  • مقداری بستنی
  • کف شیر
  • سیب زمینی هندی بنفش

7- کیک جنگل سیاه آلمانی

کیک جنگل سیاه آلمانی

این  دسر شامل چندین لایه کیک شکلاتی است که بین هر لایه خامه ای و آلبالو وجود دارد.

شواتزوالدر کیرشتورته (Schwarzwälder Kirschtorte) معروف‌ترین دسر آلمانی ست.

معنی این کیک جنگل سیاه است و با توجه به گیلاس‌ها روی کیک می‌توان به خوبی متوجه شد، چرا به این اسم مشهور شده.

کیک گیلاسی جنگل سیاه گونه‌ای کیک گیلاس است که در منطقه جنگل سیاه در جنوب آلمان می باشد.

این کیک یک دسر محبوب در آلمان، اتریش و دیگر کشورها است.

این کیک معمولاً از چند لایه شکلات و خامه تشکیل شده که در میان آنها گیلاس یا آلبالو گذاشته می شود.

مواد لازم برای تهیه کیک جنگل سیاه:

  • شکر ریز ۱ و نیم لیوان
  • آرد سفید ۱ و نیم لیوان
  • بکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره نرم شده ۴ قاشق غذاخوری
  •  پودر کاکائو ۸ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ لیوان
  • نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  •  اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک:

1- تخم مرغ‌ها را آنقدر بزنید تا پف کنند. شکر را اضافه و مخلوط کنید. روغن مایع، وانیل و شیر را اضافه و مخلوط کنید.

2- آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید.

آب داغ را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد از قبل چرب شده بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد

(۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد. اجازه دهید کیک در قالب خنک شود و سپس آن را از قالب در آورید.

3- با استفاده از چاقویی تیز کیک را به طور افقی به چهار قسمت مساوی برش دهید.

یک برش کیک را روی سطح کار قرار دهید و مقداری شربت گیلاس یا آلبالو را با برس روی آن بمالید.

مقداری مربای گیلاس یا آلبالو روی برش کیک پخش کنید.

مقداری خامه فرم گرفته روی آن بمالید و لایه دیگر کیک را روی مواد قرار دهید. این مراحل را با بقیه مواد تکرار کنید.

4- کیک را با استفاده از لیسک با خامه فرم گرفته پوشش دهید. دیواره‌ها و روی کیک را با شکلات رنده شده و گیلاس تزئین کنید.

8-کیک سانتیاگو اسپانیایی

کیک سانتیاگو اسپانیایی

این کیک بادام خوشمزه به افتخار سانتیاگو اهل تسنن اسپانیا نامگذاری شده است.

هر جولای  جشن روز سنت جیمز در کشور اسپانیا جشن گرفته می شود.

بقایای او در شهر سانتیاگو د کامپوستلا، گالیسیا، دفن شده است.

در طول قرون وسطی، زیارت مقدس به سانتیاگو مهمترین زیارت جهان مسیحی بود.

امروزه، بسیاری از مردم هنوز به سفر به سانتیاگو سفر می کنند نه فقط به دلایل مذهبی، بلکه به عنوان یک تعطیلات فرهنگی، تاریخی یا فعال.

مواد لازم برای کیک سانتیاگو:

  • 2 2/3 فنجان بادام
  • 4 تخم مرغ بزرگ
  • 1/4 فنجان شکر
  • 8 قاشق غذاخوری / 1 قاشق سوپخوری (دمای اتاق)
  • 3/4 فنجان آرد
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 فنجان آب
  • زیتون 1 لیمو
  • طرز تهیه: شکر پودری برای تزئین

طرز تهیه کیک سانتیاگو:

1-بادام، سپس با استفاده از یک آسیاب یا یک پردازنده غذایی، بادام را بریزید و تا زمانی که خوب ننوشید، آن را بریزید و کنار بگذارید.

2-حرارت را به 350 درجه فارنهایت برسانید . یک ظرف پلاستیکی به شکل 8 سانتیمتر را روغن زده کنید .

3-در یک کاسه بزرگ مخلوط، تخم مرغ و قند را با هم بشویید. اضافه کردن کره، آرد، پودر پخت و پز و پخت و پز با یک میکسر دستی الکتریکی به خوبی ترکیب شده است.

4-بادام را به مخلوط اضافه کن. زردآلو لیمو را اضافه کرده و سپس مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود.

5-مخلوط را به مخلوط آماده کیک بریزید.

پخت در حدود 45 تا 50 دقیقه در فر در قفسه میانی. پس از 45 دقیقه، پس از بررسی دقیق،

کیک از بین می رود، اگر یک خمیر دندان به مرکز کیک وارد شود، تمیز می شود.

6-روش سنتی تزئین کیک این است که شکر پودری را با یک شمشیر سنت جیمز یا یک صلیب در بالای آن بپوشانید.

برای ایجاد یک صلیب، از هر قطعه کاغذی پاک شده در چهارم برای خرد کردن صلیب استفاده کنید.

سپس، پس از کیک سرد، کراس را در مرکز کیک قرار دهید و گردو را با شکر پودری گرد کنید.

آرد کوچک برای این کار خوب کار می کند.

9-دسر پاولووا نیوزلند

دسر پاولووا نیوزلند

دسر پاولووا (Pavlova)، که به افتخار آنا پاولووا، بالرین روسی، نامگذاری شده،

دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه‌ها تهیه می شود.

این دسر متعلق به منطقه استرالیا و نیوزیلند است و آنقدر در میان مردم این دو کشور محبوب بوده

و در فرهنگ آشپزی آنها اهمیت دارد که آن را در جشن ها و مناسبت های مهم سرو می کنند.

مواد لازم برای پاولووا:

  • سفیده تخم‌مرغ: 4 عدد
  • شکر: یک پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • سرکه سفید: یک قاشق چای‌خوری
  • آرد ذرت: نصف قاشق چای‌خوری
  • خامه زده: یک پیمانه
  • شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • میوه‌جات فصل/ خرد شده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر پاولووا:

1- فر را با درجه حرارت 120 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

2-سینی فر را با ورق فویل بپوشانید و آن را با کمی کره ذوب شده چرب کنید.

3- سپس روی آن آرد پاشیده و سینی را تکان دهید تا کاملاً به آرد آغشته شود. آنگاه سینی را برگردانید و آرد اضافی آن را بگیرید.

4-یک دایره به قطر 18 سانتی متر روی فویل ترسیم نمایید و سینی را کنار بگذارید .

سفیده‌ها را حدود یک دقیقه در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا کاملاًفرم بگیرد .سپس شکر را قاشق قاشق به آن اضافه کنید.

5-توجه داشته باشید که تا شکر قبلی کاملاً حل نشده ،قاشق بعدی شکر را اضافه نکنید .

در این مرحله برای امتحان، مقداری از مرنگ را مابین دو انگشت خود لمس کرده و در صورت احساس زبری کمی دیگر آن را هم بزنید.

6- وانیل را به مخلوط اضافه کرده و پس از آن سرکه سفید و آرد ذرت را روی مرنگ بپاشید و با قاشق آن را به آرامی هم بزنید.

7-مواد بالا یعنی همان مرنگ را درست وسط دایره‌ای که روی فویل روی سینی رسم کرده‌اید قرار دهید و آن را به آرامی به اندازه دایره پهن نمایید.

10-بستنی سنتی ایرانی

بستنی سنتی ایرانی

بستنی سنتی یکی از دسرهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که از قدمت بالایی برخوردار است.

یکی از قدیمی ترین و معروف ترین بستنی های ستی ایرانی متعلق به فردی به نام اکبر مشدی بوده

که برای درباریان قاجاری بستنی درست می کرده است.

درست است که این روزها بستنی مدل های مختلفی دارد. ب

ستنی چوبی، اسکوپی و کاسه ای در طعم های مختلف همه جا پیدا میشوند

و حتی خوراکی های ترکیبی خوشمزه مثل کیک بستنی، معجون و شیک های متنوع هم هستند.

اما بستنی سنتی هنوز هم طرفداران خودش را دارد.

مواد لازم بستنی سنتی:

  • شکر ۲ پیمانه
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • گلاب ½ پیمانه
  • شیر پر چرب ۴ پیمانه
  • اسانس هل به دلخواه
  • ثعلب ۲ قاشق چایخوری
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی:

1-ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

2-شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید

3-مایه بستنی سنتی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید ،

بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس روی ظرف بستنی را بپوشانید و آن را داخل فریزر قرار دهید.

پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را 5 بار انجام دهید.

4-پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید

و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید.

بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود.

در صورت تمایل میتوانید روی بستنی سنتی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.

 11-باقلوا ترکیه

باقلوا ترکیه

شیرینی باقلوا اصل ترکی پسته‌ای بدون شک محبوب‌ترین نوع باقلوای ترکی است.

اصلا اسم «باقلوا» که وسط می‌آید نخستین چیزی که به ذهن می‌رسد یک ظرف شیرینی باقلوا اصل ترکی و چای در استکان کمر باریک است.

اگر چه در بسیاری از کشورهای خاورمیانه و حتی یونان، باقلوا به عنوان یک دسر پرطرفدار پخته و سرو می‌شود

اما شیرینی باقلوا ترکیه‌ای با ترکیب پسته، مشهورترین باقلوای دنیاست.

مواد لازم برای تهیه باقلوا:

  • خمیر تازه فیلو یا یوفکا
  • ۳۰۰ گرم کره بدون نمک
  • ۳۰۰ گرم مغز پسته خرد شده بدون نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر

مواد لازم برای شربت باقلوا:

  • ۴ فنجان آب
  • ۳ فنجان شکر
  • نصف یک لیمو‌ترش

طرز تهیه باقلوا ترکیه ای:

1- خمیر را برش دهید تا با ورقه پخت جور شود سپس با یک حوله مرطوب بپوشانید تا ورقه ها خشک نشود

2- کناره‌ها و زیر و تابه را کره بمالید.

3-حال بهتر است شربت عسل خود را آماده کنید.

4-گردو را حدود ده بار در غذاساز بگردانید تا به خوبی خرد شده و ریز شود.

در یک کاسه متوسط: 4 لیوان گردوی خرد شده و 1 قاشق چایخوری دارچین را قاطی کنید.

10-5ورق خمیر را روی تابه بگذاريد و هر ورقه را قبل از اضافه کردن ورقه جدید به کره آغشته کنید.

6-ورقه‌های خمیر باقیمانده را با یک حوله مرطوب بپوشانید.

7-تقریبا ۵/۱ مخلوط گردو (حدود ۴/۳ لیوان) را روی خمیر پخش کنید.

8- ورقه آغشته به کره اضافه کنید، سپس لایه گردو اضافه کنید. این کار را ۴ بار تکرار کنید.

با 10 لایه از ورق خمیر کره‌مالی شده کار را به پایان ببرید و روی هر ورقه را کره بمالید.

9-کیک را به ۲/۱ ۱ نوار عریض برش دهید، سپس به صورت قطری برای داشتن شکل الماسی برش دهید.

در دمای 325 درجه فارنهایت 1 ساعت و 15 دقیقه  بپزید تا رنگ قهوه‌ای طلایی به خود بگیرد.

سرو بهترین دسر ها در بریم شیرینی

امیدواریم این مطلب برای شما شیرین و مفید بوده باشد.

شما میتوانید بهترین دسر ها را در مجموعه بریم شیرینی میل کنید.

همچنین شما میتوانید مواد اولیه دسر ها و غذاهای خود را از مجموعه بریم شیرینی تهیه کنید.