آموزش طرز تهیه سس سالسا تند به روش خانگی | نکات سس سالسا

آموزش طرز تهیه سس سالسا تند به روش خانگی

طرز تهیه سس سالسا تند

سس سالسا یک سس تند مکزیکی می باشد که همراه با چیپس یا ترتیلا یا انواع پاستا ها سرو می شود. اولین بار در سال ۱۵۲۱ زمانی که مکزیکی ها با گوجه فرنگی آشنا شدن و آنها گوجه را با ادویه ها و فلفل تند له کردند و با انواع خوراک ها و ماهی می خوردند سرانجام در سال ۱۵۷۱ فردی به نام آلونسو دو مولینا با کمی تغییرات این سس را کشف کرد و نام آن را سس سالسا نامید اما بیش از ۳۰۰ سال طول کشید تا اولین کارخانه سس سالسا در آمریکا افتتاح شد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت. اما خود سس سالسا به چندین نوع تقسیم می شود مانند سالسا قرمز ، سالسا سبز ، سالسا وحشی .. و بعضی از سس سالسا با ترکیب انبه نیز تهیه می شوند. امروز در پارسی دی سس سالسا قرمز تند خوشمزه و آسون را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس سالسا

  • گوجه فرنگی خرد شده ۴۵۰ گرم
  • فلفل سبز تند یا هالوپینو ۱ عدد
  • گشنیز خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • آب لیمو ترش نصف یک عدد
  • پیاز خرد شده ۱/۴ پیمانه
  • زیره ۱ ق چای خوری
  • نمک ۱/۴ ق چای خوری
  • سیر له شده ۱ حبه
  • شکر یا استویا به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالسا قرمز تند

مرحله اول : آماده سازی مواد سس

گوجه فرنگی را شسته و بالای گوجه را با چاقو یک به علاوه بزنید و در آب در حال جوش انداخته پس از ۵ دقیقه خارج کرده و با آب سرد آبکشی کرده و پوستش را جدا کنید سپس گوجه را به صورت مکعبی خرد کنید. فلفل سبز را نیز خرد کنید. پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کرده.

مرحله دوم : میکس کردن مواد سس سالسا

همه مواد را داخل غذاساز یا آسیاب ریخته و شروع به پالس کردن بکنید دقت کنید نباید زیاد پوره شود کمی از دانه های مواد داخل سس دیده شود سپس سس سالسا را در ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا مواد سس با هم به خوبی مزه دار شوند. به همین راحتی سس سالسا ما حاضر شد با انواع غذا ها و تردیلا میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه سس سالسا

  1. می توانید گوجه فرنگی ها را با پوست خرد کنید.
  2. می توانید گوجه ها و فلفل را کبابی کنید سپس خرد کنید و در سس بریزید.
  3. می توانید از فلفل قرمز شیرین و فلفل دلمه بنا به سلیقه خود استفاده کنید.
  4. مقداری کمی پودر پاپریکا قرمز را اضافه کنید.
  5. بعد از مخلوط شدن به دلخواه مواد را کمی بپزید تا غلیظ تر شود ولی در رسپی اصلی سس را نمی پزند.
  6. این سس بدلیل نداشتن مواد نگهدارنده بمدت ۱۰ روز داخل یخچال نگهداری شود.
  7. شکر را برای کم کردن حالت اسیدی گوجه اضافه می کنند و به جذابیت طعم سس هم کمک میکند.

طرز تهیه سس سالسا قرمز تند خانگی و خوشمزه به روش مکزیکی اصل