طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی
دسر پودینگ نشاسته زعفرانی علاوه بر اینکه خوش طعم و مقویه، درست کردنش هم راحته. این دسر برای مراسم افطار بسیار مناسبه. حتما مهمانان ازش استقبال می کنن.
مواد اولیه :
پودر قند 1 لیوان
شیر 6 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
خامه 100 گرم
نمک 1/2 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
نشاسته 1 لیوان
طرز تهیه :
برای تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی ابتدا لازم است نشاسته را در شیر سرد حل کنید سپس پودر قند و نمک را به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد از اینکه به نقطه جوش رسید حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد
در مرحله بعد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده های تخم مرغ را با زعفران به مخلوط نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند
حالا سفیده های تخم مرغ را در ظرف دیگر با همزن بزنید تا سفید و سفت شود و از ظرف نریزد بعد خامه را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد مخلوط سفیده و خامه را به مواد نشاسته اضافه نمایید و مواد دسر را آرام و در یک جهت به صورت دورانی مخلوط کنید تا پودینگ نشاسته زعفرانی غلیظ شود
بعد از اینکه دسر پودینگ آماده شد ظرف دسر را چرب کنید و دسر را در ظرف ریخته و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد
برای تزیین دسر پودینگ می توانید از خامه فرم گرفته , میوه و شکلات رنده شده استفاده کنید.
sooran.com