شیرینی اسکار  ازسال توسط بانو آسمان در سایت مابانو

مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
گردوی ریز خرد شده ۱۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق مربا خوری
هل ساییده ۱/۲ قاشق مربا خوری
آرد ۱۷۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم

طرز تهیه
۱- فر را روی درجه ۱۷۰ درجه روشن کنید .
۲- کره و پودر قند را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا سبک کرم رنگ شود.
۳- بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید .
۴- بعد کم کم آرد رو اضافه می کنید و با لیسک هم می زنید باید خمیر کمی شل باشد نه سفت .
۵- از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنید .
۶- دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازید .گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .شیرینی در سفیده تخم مرغ نباید بماند .
۷- بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازید و با گردو خوب می پوشانید .
۸- می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .
۹- حدودا ۳۵ – ۴۰ دقیقه و در دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار داده .
۱۰- از فر درآورده و در حالت ولرم ۱ ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده(اختیاری میباشد) تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .

سایر نکات
شیرینی اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .
لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد ۵۰ عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید