کیک سیب موسی ارسال از بانو محمدی در سایت مابانو

کیک سیب موسی یا همون کیک سیب یهودی روایتها هست که به احتمال زیاد مال کشور هلند هست و ربطی به موسی و قوم یهود هم نداره توی امریکا در ایالت پنسلوانیا فروخته میشه حالا نمیدونم دلیل این نامگذاریش چی هست ولی میگن چون در زمانهای قدیم این اسم روی این کیک گذاشته شده به احتمال زیاد دلیلش این بوده که هیچ مواد لبنی توی این کیک استفاده نشده چون بسیاری از یهودیان شیر و گوشت رو با هم در یک وعده غذایی استفاده نمیکنند .
یک دلیلش هم میتونه این باشه که یهودیان اولین بار این کیک رو به امریکا اوردن برای همین به این اسم معروف شده
به هر حال گذشته از اسمش این کیک بافت متراکمی داره و خوشمــــــــزست.

مواد لازم:
ارد:۳ پیمانه
بکینگ پودر:۱ قاشق چای خوری
نمک:۱/۲ قاشق چای خوری
سیب-۵ عدد
دارچین:۲ قاشق چای خوری
شکر:۳/۴ پیمانه
روغن:۱ پیمانه
اب پرتقال:۱/۴ پیمانه
وانیل:۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ:۴ عدد
شکر:۱ پیمانه
گردو خرد شده: نیم پیمانه
فر رو روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید . سیبها رو پوست بکنید و ورقه ورقش کنید . سعی کنید درشت قاچ کنید نازک و باریک باشن
با شکر و دارچین خوب اغشته کنید بزارید کنار در ظرفی ارد بکینگ پودر و نمک رو خوب الک کنید در ظرف بزرگی تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل اونقدر هم بزنید تا پف کنه و سفید بشه و حجمش ۲ برابر بشه  بعد روغن اب پرتقال رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ارد رو اضافه کنید و مخلوط کنید و در اخر گردو خرد شده رو بریزید قالب مورد نظر رو با کره چرب کنید و ارد بپاشید قالب رو تکون بدید تا ارد اضافی از داخل قالب جدا بشه اول کمی از مایه کیک بریزید بعد روی مایه کیک سیب اغشته با شکر و دارچین بریزید و دوباره مایه کیک و دوباره سیب ورقه شد تا اخر
به مدت ۱ ساعت الی یک و نیم ۳۰ساعت بزارید داخل فر تا بپزه یا تا موقعی که وقتی خلال دندونی بکنید داخل کیک تمیز بیاد بیرون
نووووش جــــــــــــــــــــــان

* در این دستور حتما از اب پرتقال استفاده کنید چون کمک میکنه به پف کیک وقتی ترکیب میشه با بکینگ پودر یک حالت اسیدی ایجاد میشه که برای پف کیک و بافت نرم کیک مهم هست.

* برای تزیین روی کیک میتونید از کارامل و گردوی تست شده استفاده کنید .. من نخواستم زیادی شیرین بشه این کار رو نکردم.

ارسال عکس توسط بانو طیبه