با این چیز کیک لیمویی خوشمزه و بی نظیر از مهمانان خود پذیرایی کنید. این کیک پنیری 3 لایه بوده و لایه اول آن بیسکویت پودر شده و کره است.

 

چیز کیک لیمویی کیک پنیر

 

مواد لازم برای تهیه چیز کیک لیمویی

مواد لازم برای کرم

  • 600 گرم پنیر لبنه یا پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
  • 200 میلی لیتر خامه مایع (یا خامه صبحانه)
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 لیوان شکر
  • 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
  • رنده پوست لیمو

 

مواد لازم برای لایه زیرین

  • 2 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم
  • 100 گرم مارگارین و یا کره
  • 1 کاسه فندق و یا گردو
  • برای سس:
  • 1 لیوان آب لیمو(لیموی پوست زرد ترش )
  • 2 لیوان آب
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 6 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

طرز تهیه چیز کیک لیمویی

ابتدا کف قالب مستطیلی کاغذ روغنی بگذارید.

بیسکوییت ها را در غذاساز خرد کنید.

سپس کره و یا مارگارین از قبل گرم و آب شده را روی بیسکوییت بریزید و با قاشق هم بزنید و کف قالب پهن کنید.

با دست و یا به کمک یک لیوان فشار دهید تا در تمام قسمتها به طور یکسان پخش شود.

برای اینکه کمی سرد شود داخل یخچال قرار دهید، استراحت کند.

طرز تهیه کرم

داخل کاسه ای پنیر لبنه و خامه را بریزید و با همزن برقی هم بزنید و به ترتیب مواد دیگر را هم بریزید.

توجه !!  این نکته مهم است! تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و زیاد هم نزنید!

کرم آماده شده را داخل قالب روی پایه بیسکویتی بریزید.

از قبل در طبقه پایین فر سینی بزرگ و یا یک ظرف پر از آب بگذارید تا چیز کیک موقع پخت ترک نخورد و نشکند.

سپس چیز کیک را داخل فر 160 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آن کمی سرخ شود بپزید. حدود 45-50 دقیقه و اصلا در فر را باز نکنید.

بعد از اینکه پخت در فر را کمی باز کنید 20-25 دقیقه هم داخل فر خاموش نگه دارید.

اگر کرم آن آویزان نشود یعنی تکان نخورد یعنی پخته است.

طرز تهیه سس

آب لیمو و آب را داخل قابلمه سایز متوسطی بریزید.

مواد دیگر را هم اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید.

نکته : من برای اینکه رنگ زرد بدهد، به اندازه نوک قاشق چایخوری زردچوبه ریختم.

قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالی که هم میزنید بپزید تا غلیظ شود و قوام بگیرد.

بعد از اینکه سس سرد شد، روی چیزکیک بریزید.

وقتی خنک شد، یک شب داخل یخچال نگه دارید.

نوش جان.

منابع:Ilknurunpastablogu/@Turkyemekler@