شیرینی نخودچی نرم توسط بانو پروین آ در سایت مابانو

آرد نخودچی نرم ٢۵٠ گرم
پودر قند نرم ١٢۵ گرم
روغن جامد ١٢۵ گرم(روغن اصیل یا لادن) ۵۰ گرم ارد گندم
پودر هل ١ق چ
زعفران دم کرده ١ق س
خلال پسته ١تا ٢ ق س

روغن جامد را کمی با همزن بزنید، بعد پودر قند را اضافه کنید، وباز با همزن بزنید، هل و زعفران رو اضافه کنید، دو تا آرد رو با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنید بعد آرد را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد داخل چرخ گوشت بریزید، و ٢بار چرخش کنید، مواد رو داخل کیسه فریزر بریزید و ٢۴ ساعت داخل یخچال استراحت بدید، این خمیر به مدت یکه هفته بدون مشکل داخل یخچال میمونه و مشکلی براش پیش نمیاد،
هر زمان خواستید، این خمیر رو با کیسه به قطر یک سانتی متر باز کنید و با کاترهای که دوست دارید، روش قالب بزنید
یک روش دیگه که میتونید انجام بدید، گلوله های ٧ تا ٩ گرمی درست کنید روی کاغذ روغنی بزارید و روش طرح بزنید و بعد روش خلال پسته بریزید!!!
حتی روش رو میتونید با زعفران آب زده تزئین کنید…
شیرینی ها رو درفر درجه ١۵٠ سانتیگراد
به مدت ٢٠ دقیقه یا ٣٠ قرار دهید!!
شیرینیها رو که از فر در آوردید، اجازه بدید، خنک بشه وبعد جابه جا کنید!!!
نکته اگر خمیر کمی خشک بود ، ٢۵ گرم روغن اضافه کنید!!
البته من خودم به این مشکل بر نخوردم