نگهداری سبزیجات یکی از مواردی است که به خصوص خانم های خانه دار علاقه مند هستند که با ترفندهای آن به خوبی آشنا شود و با استفاده از راهکارهای بتوانند به مدت طولانی درون یخچال یا فریزر سبزیجات خود را نگهداری کنند و در مواقع لازم در زمان آشپزی که با آنها نیاز داشتند از این سبزیجات استفاده نمایند.

در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با راههای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی و روش نگهداری سبزی پاک نشده آشنا شویم.

نگهداری سبزیجات به مدت طولانی

همانطور که می دانید سبزیجات دارای ویتامین های مختلفی هستند که برای بدن ما انسان ها بسیار مفید می باشند و همچنین در طعم و ظاهر غذا هم بسیار تاثیر بسزایی دارند به طوری که در بسیاری از غذاها حتماً نیاز است که ما از یک سری سبزیجات مخصوص استفاده نماییم.

اما موضوعی که در اینجا بسیار مهم است این است که به دلیل دسترسی به سبزیجات یکی از کارهایی که خانم های خانه دار خانم های کارمند سراشپزها در آشپزخانه های صنعتی برای طبخ انواع غذاها نیاز دارند که به که در فصول مختلف به سبزیجات دسترسی داشته باشند باید روش های نگهداری از سبزیجات را هم بلد باشند.

در ادامه این مطلب برخی از مهم ترین و کارآمدترین روش های نگهداری سبزیجات را به شما معرفی می کنیم.

روش های نگهداری سبزیجات

  • کنسرو کردن در روغن زیتون
  • کنسرو کردن در سرکه
  • کنسرو کردن در آب نمک
  • فریز کردن
  • خشک کردن
  • بلانچ کردن

در ادامه به بررسی و توضیح هر یک از این روشها برای نگهداری طولانی مدت سبزیجات می پردازیم.

نگهداری سبزیجات با کنسرو کردن در روغن زیتون

کنسرت کردن در روغن زیتون یکی از روشهای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی است که بسیاری از این روش کارآمد استفاده می کنند.

در این روش شما می‌توانید سبزیجاتی مانند قارچ، گوجه فرنگی، بادمجان و نخود فرنگی را به مدت طولانی نگهداری کنید.

برای کنسرت کردن سبزیجات در روغن زیتون ابتدا سبزیجات را به خوبی بشویید و آبکشی کنید و بگذارید خشک شوند.

و در اندازه های دلخواه برش دهید و سپس در مخلوط آب و سرکه به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید سپس آنها را آبکشی کنید.

و به کمک کاغذ های جذاب آنها را بگیرید و حالا در ظرف مورد نظرتان که باید کاملاً استریل باشد سبزیجات خود را بریزید.

و داخل ظرف را از روغن زیتون پر کنید به گونه‌ای که اصلا فضای خالی داخل ظرف وجود نداشته باشد با استفاده از این روش شما می توانید سبزیجات خود را به مدت ۱۰ الی ۱۲ ماه در روغن زیتون نگهداری کنید.

پیشنهاد ویژه » در صورت تمایل می توانید با مراجعه به هر یک از صفحات زیر از هر کدام از محصولات ذکر شده دیدن فرمایید.

کنسرو کردن در سرکه برای نگهداری سبزیجات

سبزیجاتی مانند گل کلم، کلم، فلفل قرمز، پیاز، هویج و فلفل قرمز و خیارشور و غیره را شما به کمک سرکه می توانید به مدت طولانی نگهداری کنید.

برای استفاده از این روش گرید روش کارآمد برای نگهداری سبزیجات و مدت طولانی است شما باید ابتدا سبزی‌ها را به خوبی بشویید و تمیز کنید.

و سپس مقداری نمک به آنها بزنید تا تلخی آنها گرفته شود و سپس در اندازه های دلخواه آنها را خرد کنید و به مدت چند دقیقه در مخلوط آب و سرکه بجوشانید.

و پس از خشک شدن آنها را در داخل یک ظرف اسپری بریزید و آن را پر از سرکه سفید یا قرمز کنید در این روش سبزیجات شما به مدت ۹ الی ۱۲ ماه به خوبی می توانند نگهداری شوند.

کنسرو کردن در آب نمک برای نگهداری سبزیجات

برای نگهداری سبزیجات و مدت طولانی آب نمک هم می تواند به شما کمک کند.

برای استفاده از این روش سبزیجات را چند دقیقه در آب نمک جوشیده شوند و سپس خشک شوند سپس داخل یک ظرف استیل به ازای هر یک لیتر آب ۸ گرم نمک بریزید و آب نمک روی سبزیجات داخل زرد بریزید.

فریز کردن سبزیجات برای نگهداری طولانی مدت سبزیجات

فریز کردن به عنوان رایج ترین روش برای نگهداری سبزیجات از آن استفاده می شود در این روش سبزیجات تا یک سال و حتی بیشتر هم قابل نگهداری هستند.

و ترجیح سعی کنید به منظور لذت بردن از تنوع و تازگی سبزیجات حداکثر طی ۳ تا ۵ ماه آنها را استفاده کنید هر چند تا یک سال هم قابلیت مصرف را دارند.