به آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری آریا تهران خوش آمدید. در این صفحه تمام اطلاعات لازم برا ثبت نام در کلاس های آنلاین و حضوری آموزش کباب زنی و تخته کاری در اختیار شما قرار داده شده است. مطالب این صفحه را تا انتها مطالعه کرده و از فرم ثبت نام دوره، برای انتخاب زمان شروع کلاس کباب زن و تخته کار  فنی و حرفه ای استفاده نمایید.

لازم به ذکر است که این صفحه از آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری آریا تهران برای ثبت نام کلاس های حضوری تدارک دیده شده است و علاقمند به شرکت در دوره های آنلاین کباب زن و تخته کار برای اطلاع از زمان شروع دوره می بایست با شمارهای آموزشگاه تماس بگیرند.

کلاس های آموزش انواع کباب
آموزشگاه کباب کوبیده
پخت انواع کباب ها
آموزش کباب زنی
دوره کباب زنی و تخته کاری
آموزش تخته کاری

آموزش کباب زنی و تخته کاری

کباب به عنوان یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین غذاها ایرانی مورد علاقه بسیاری از ایرانی ها و حتی کشور های خارجی است. جالب است بدانید کباب فقط یک غذای ایرانی نیست بلکه در بین مردم ترکیه و قفقاز نیز جزو غذاهای اصلی بوده و از محبوبیت بالایی برخوردار است.

بنابرآنچه گفته شد متناسب با نیاز و علاقه مردم، ما در کلاس آموزش پخت کباب و تخته کاری به آموزش تخصصی انواع کباب ایرانی و ملل و تخته کاری خواهیم پرداخت. کارآموزان در انتهای این دوره می توانند یک کباب زن و تخته کار حرفه ای باشند، چرا که اموزش کباب های ملل و ایرانی را بصورت حرفه ای آموزش خواهند دید.

دوره کباب زنی

دوره کباب زنی آموزشگاه آریا تهران شامل آموزش ۱۷ نوع از انواع کباب های سنتی و مجلسی ایران و ملل است. در این دوره شما علاوه بر یادگیری انواع مختلف کباب مجلسی و سنتی با شیوه مزه دار کردن یا به اصطلاح مرینیت و تزئین انواع کباب نیز آشنا خواهید شد. برای اطلاع کامل از سرفصل های دوره کباب زنی و تخته کاری به قسمت سرفصل دوره مراجعه کنید.

آموزش تخته کاری

شاید بپرسید تخته کاری چیست؟ بهتر است جواب این سوال را با معرفی کامل  کباب زن و تخته کار ارائه کنیم.

در واقع کباب زن و تخته کار کسی است که توانایی های لازم برای شناسایی مواد اولیه و ابزار کار مناسب، آماده سازی کلی مواد اویه، پاک کردن، شتشو، خرد کردن ( انواع برش ها ) و تهیه سس ها و مراحل مزه دار کردن را دارد.  کباب زن و تخته کار حرفه ای بدون ایجاد آلودگی صورتی و با درنظر گرفتن صرفه اقتصادی تمام مراحل پخت انواع کباب را با کیفیت بالا انجام خواهد داد.

پیشنهاد ویژه:  اگر به دوره های شیرینی پزی علاقمند هستید حتما از دوره آموزش کیک پزی فنی حرفه ای دیدن کنید. در این دوره، شما بصورت تخصصی با روش تهیه انواع کیک مجلسی و روش تزیین و نگهداری آن آشنا خواهید شد.

فیلم آموزش کباب زنی و تخته کاری

همکاران ما در آموزشگاه کباب زنب و تخته کاری آریا تهران در این بخش فیلم طرز تهیه کباب را برای شما هنرجویان گرامی قرار داده اند

مشاهده فیلم های بیشتر

کلاس های آموزش انواع کباب
کلاس تخته کاری و کباب زنی حضوری
آموزش آنلاین کباب زنی

کلاس های آموزش انواع کباب

شما به دو روش می توانید در کلاس های آموزشی آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری آریا تهران شرکت کنید: کلاس آموزش کبابی بصورت حضوری و کلاس آموزش کبابی بصورت آنلاین و مجازی. برای ثبت نام در کلاس های حضوری و یا اموزش آنلاین کباب زنی از فرم ثبت نام همین صفحه استفاده کرده و به آنلاین بودن یا حضوری بودن دوره توجه کنید. آموزش کباب های ملل و ایرانی را با ما تجربه کنید.

کلاس تخته کاری و کباب زنی حضوری

کلاس تخته کاری و کباب زنی حضوری به دو شکل کلاس عمومی و  کلاس خصوصی برگزار می شود.

در هر دو کلاس آموزش کباب زنی سرفصل های دوره تخته کاری و کباب زنی یکی بوده و از نظر محتوایی تفاوتی بین این دوره وجود ندارد، اما مسلما در اموزش کباب خصوصی، زمان بیشتری برای رفع مشکل وجود خواهد داشت و کلاس خیلی سریعتر و بهتر جلو خواهد رفت. البته نباید فراموش کرد که هزینه کلاس های خصوصی به مراتب بالاتر خواهد بود.

تعداد افراد در اموزش کباب خصوصی و نیمه خصوصی ۱ تا ۳ نفر می باشد و در کلاس های عمومی کباب زنی و تخته کاری، حداقل ۴ نفر است.

مدت دوره آموزش تخصصی انواع کباب در آموزشگاه آریا تهران بصورت فشرده و  ۲ روزه می باشد و طی ۲ روز  کارآموزان به تمام مهارت های طبخ کباب های مجلسی و سنتی مسلط خواهند شد.

آموزش آنلاین کباب زنی

در دوره اموزش آنلاین کباب زنی کارآموزان می توانند بصورت آنلاین و با استفاده از یک سیستم کامپیوتری و یا یک موبایل در دوره آموزش کباب‌های ایرانی  شرکت کنند. مراحل شیوه شرکت در این دوره را مسئولین ثبت نام در آموزشگاه آریا تهران به اطلاع شما خواهند رساند.

چیزی که برای حضور در این دوره بسیار واجب است، سرعت اینترنت مناسب و  یک سیستم و یا موبایل بی نقص است. اگر همه چیز آماده است، آموزش تخصصی کباب کوبیده را با ما شروع کنید.

دوره کباب زنی با مدرک فنی و حرفه ای

یکی از مهمترین امتیازاتشرکت در دوره های آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری آریا تهران این است که، کارآموزان دوره آموزش کباب‌های ایرانی بعد از اتمام دوره می توانند مدرک فنی و حرفه ای دریافت کنند.

لازم به ذکر است که آموزشگاه آریا تهران زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای مشغول به کار بوده، و به همین جهت علاوه بر مدرک معتبر فنی حرفه ای دوره کباب زن و تخته کار، به تمام فراگیران دوره آموزش کباب زنی و تخته کاری در تهران، بعد از گذرندان کامل دوره، مدرک داخلی معتبر و قابل ارائه به شرکت ها و سازمان های مختلف نیز تقدیم می نماید.

از مزایای مدرک فنی و حرفه ای کباب زن و تخته کار می توان به بین المللی بودن و قابل استناد بودن آن در کشورهای مختلف اشاره کرد.

هزینه کلاس تخته کاری و آموزش تخصصی کباب

همانطور که گفته شد دوره کباب زنی و تخته کاری فنی حرفه ای تهران که یک دوره جامع می باشد، در دو نوع کلاس حضوری و آنلاین برگزار می گردد. همچنین کلاس های حضوری خود به دو شکل خصوصی و عمومی برگزار می شود.

توجه داشته باشد که قیمت کلاس های آموزش کباب خصوصی و عمومی با هم متفاوت می باشد، که قیمت آنها به شرح زیر است:

هزینه آموزش کباب خصوصی

هزینه کلاس آموزش کباب خصوصی، بصورت ساعتی محاسبه می گردد.

در این نوع کلاس ابتدا سطح فراگیر توسط استاد مجرب آشپزی سنجیده شده، و باتوجه به آن، آموزشگاه آشپزی آریا تهران مدت زمان دوره کباب زنی را برای آموزش کامل تخته کاری و کباب زنی مشخص می کند. علاوه بر آن در صورت نیاز کارآموز می تواند تعداد ساعت بیشتری برای رفع مشکل و تمرین رزرو کند.

قیمت کلاس عمومی آموزش کباب زنی

قیمت کلاس عمومی آموزش کباب زنی، با توجه به سرفصل ها و قیمت اعلام شده توسط سازمان فنی حرفه ای ( معمولا کمتر ) مشخص می شود.

هزینه دوره ی عمومی آموزش کباب زنی و تخته کاری : ۱/۴۴۰/۰۰۰ تومان می باشد.

ما در آموزشگاه آشپزی آریا تهران سعی کرده ایم همواره هزینه دوره های آموزش آشپزی را همانند سایر دوره های خود پایین تر از سایر مراکز در نظر بگیریم، چراکه هدف ما پرورش نیروی کار حرفه ای و متخصص در حوزه های مختلف می باشد. آموزش انواع کباب های ملل و کباب های ایرانی مجلسی را با ما شروع کنید.

دوره کباب زنی با مدرک فنی و حرفه ای
هزینه کلاس تخته کاری و آموزش تخصصی کباب
سرفصل دوره کباب زن و تخته کار

سرفصل دوره کباب زن و تخته کار (استاندارد فنی و حرفه ای)

سرفصل دوره کباب زن و تخته کار در آموزشگاه تخته کاری و کباب زنی آریا تهران علاوه بر اینکه بر اساس استاندارد فنی و حرفه تدوین شده، شامل  یک سری سرفصل های بازارکاری نیز می باشد. بهترین پکیج آموزش کباب در ایران را فقط در مجموعه آشپزی آریا تهران تجربه کنید.

سرفصل کلی آموزش کباب زنی

  1. آموزش تیز کردن چاقو
  2. آموزش پاک کردن راسته گوسفندی
  1. آموزش تخته کاری گوشت و مرغ
  2. آموزش تخته کاری سبزیجات
  3. آموزش سس و چاشنی مخصوص کباب
  4. آموزش طعم دار کردن و تهیه ۲۶ نوع کباب ایرانی و ملل
  5. آموزش سیخ زدن کباب
  6. آموزش کباب کردن

سرفصل دوره آموزشی کامل کباب های رستورانی

همانطور که قبل تر گفته شد، در این دوره ۲۶ نوع کباب گوشت، مرغ و ماهی آموزش داده خواهد شد.

آموزش کباب کوبیده حرفه ای
آموزش کباب ماهی زغالی
پخت یک کباب خوش طعم
آموزش کباب حلبی
آموزش آدانا کباب تند
آموزش کباب لقمه

منو کباب های ایرانی و ملل:

  1. کباب برگ
  2. کباب شیشلیگ
  3. شیش طاووق
  4. شیش کباب
  5. کباب میکس
  6. کباب حلبی
  7. کباب بختیاری
  8. کباب اورفا
  9. کباب فستلی یا کباب با پسته
  10. کباب بیتی
  11. کباب تند آدنا (آدنا کباب)
  12. کباب لقمه
  13. کباب اسپشیال
  14. جوجه کباب فاجیتا
  15. چیکن ساتای
  16. جوجه کباب کارئیب و سالسا
  17. کباب رولت فیله مرغ
  18. جوجه کباب گرین ماسالا
  19. جوجه تندوری
  20. جوجه کباب عسلی باربیکیو
  21. موجو چیکن
  22. جوجه کباب با سبزیجات
  23. جوجه با سس تریاکی
  24. جوجه ترش
  25. جوجه کباب ران لقمه ای
  26. کباب ماهی زغالی

پیشنهاد ویژه: اگر به دوره های شیرنی پزی و کیک پزی علاقمند هستید، می توانید سایر دورهای آموزشگاه شیرینی پزی آریا تهران بخصوص آموزش انواع دسر بین المللی را بررسی کنید. یک عالمه دوره خوشمزه در انتظار شماست.

بازار کار کباب زنی و تخته کاری

اگر گشت و گذار کوتاهی در شهر داشته باشید می فهمید که یک کباب زن و تخته کار حرفه ای چقدر برای رستوران ها و هتل های مختلف مهم است. اگر به صفحات گوکل هم مراجعه کنید هم خواهید فهمید جمله ” استخدام کباب زن و تخته کار ” چقدر پر تکرار است.

بنابراین تردید نکنید. شرکت در ان دوره آموزشی و  یادگیریآن علاوه بر اینکه، برای زندگی شخصی شما به عنوان یک انسان معمولی که گاها آشپزی می کند موثر است، قطعا در زندگی شما بعنوان یه آشپز یا علاقمند به کار در حوزه آشپزی تاثیر بسزایی خواهد داشد.

ما منتظر شما هستیم. از افراد مبتدی تا سر آشپزان رستوران ها می توانند در این دوره شرکت کرده و مفاهیم و استانداردهای اصولی کباب زنی و تخته کاری را آموزش ببینند. برای اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس گرفته و یا از صفحه چت تدارک دیده شده در گوشه چپ همین صفحه استفاده کنید.

عکس و فیلم های دوره آموزش کباب زنی

عکس و فیلم های دوره آموزش کباب زنی
کلاس آموزش کباب کوبیده در تهران
آموزش تخته کاری سبزیجات
آموزش تخته زدن کباب برگ
آموزش سیخ زدن کباب
آموزش تخته کاری کباب برگ
دوره آموزش کباب زنی و تخته کاری
دوره آموزش کباب زنی و تخته کاری2
دوره آموزش کباب زنی و تخته کاری
آموزش کباب زنی و تخته کاری
آموزش کباب زنی و تخته کاری5
کاراموزان دوره کباب زنی و تخته کاری