ﻧﺎﻥ ﺩﺍﺭﭼﯿﻨﯽ ارسال از بانو زهرا بخش کدبانوی   زیبایی در سایت مابانو

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺁﺭﺩ ۲,۱/۴ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﭘﻮﺩﺭ ﺧﻤﯿﺮﺗﺮﺵ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ ۱/۳ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﮐﺮﻩ ۴۰ ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ۱ ﻋﺪﺩ
ﻣﺎﺳﺖ ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
ﺷﮑﺮ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﺑﺮﺍﯼ ﻻﺑﻼﯼ ﺧﻤﯿﺮ :
ﺷﮑﺮ
ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ
ﮐﺮﻩ
ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻤﯿﺮ، ﻣﺎﯾﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ ﺣﻞ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ۱۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﯼ ﺻﺒﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﻋﻤﻞ ﺑﯿﺎﺩ . ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ . ﮐﺮﻩ ﺁﺏ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ .
ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﭼﻨﺪ ﻣﻨﻈﻮﺭﻩ all purpose
flour ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﺎﻓﯿﻪ .
ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺁﺭﺩ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﻤﮏ .
ﻭﺳﻂ ﺁﺭﺩ ﺭﻭ ﮔﻮﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ . ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺑﺸﻨﺪ . ﺍﮔﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﻫﻨﻮﺯ ﭼﺴﺒﻨﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻭ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺁﺭﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ. ﺁﺭﺩ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﺳﻔﺖ ﺷﺪﻥ ﺧﻤﯿﺮ ﻭ ﭘﻒ ﻧﮑﺮﺩﻥ ﻧﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ.
ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻑ ﺁﺭﺩ ﭘﺎﺷﯽ ﺷﺪﻩ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ۱۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﯼ ﻭﺭﺯ ﻣﯿﺪﯾﻢ . ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﭼﺮﺏ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻭﻧﯿﻢ ﻭ ﺭﻭﺵ ﺭﻭﻣﯿﭙﻮﺷﻮﻧﯿﻢ .

ﺣﺪﻭﺩ ۱ ﺳﺎﻋﺖ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﺣﺠﻢ ﺧﻤﯿﺮ ۲ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﺸﻪ .
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﻒ ﮐﺮﺩﻥ، ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ۳ ﻗﺴﻤﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﻧﻮﻧﻬﺎﯼ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ‏( ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﺭﮒ ﻧﯿﺴﺖ -: ‏) ﺑﻬﻤﻮﻥ ﻣﯿﺪﻩ . ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻮﻧﻬﺎﯼ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺗﻘﺴﯿﻤﺎﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻭ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮﯼ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﯾﻢ .
ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺁﺭﺩﭘﺎﺷﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺑﯿﻀﯽ ﺑﻪ ﺿﺨﺎﻣﺖ ۴ ، ۵ ﻣﯿﻠﯿﻤﺘﺮ ﺩﺭﻣﯿﺎﺭﯾﻢ . ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﮐﺮﻩ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﻣﯿﻤﺎﻟﯿﻢ ﻭ ﺷﮑﺮ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻣﯿﭙﺎﺷﯿﻢ . ﺍﺯ ﯾﮏ ﻋﺮﺽ ﺧﻤﯿﺮ ﺍﺯ ۱ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻟﺒﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻥ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﻧﻮﺍﺭﻫﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﻋﺮﺽ ۱  سﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ
ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ
ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺷﮑﻞ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﺭﯾﺐ ﻟﻮﻟﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﻣﺘﺼﻞ ﻧﻮﺍﺭﻫﺎ ﻣﺮﮐﺰ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻟﻮﻟﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﻭ ﺩﻭﺭ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯿﭙﯿﭽﯿﻢ
ﮐﻒ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﺭﻭ ﮐﻤﯽ ﭼﺮﺏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻧﻮﻧﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﺣﺘﯿﺎﻁ رﻭﺵ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﻧﻮﺍﺭﻫﺎ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺑﺎﺯ ﻧﺸﻨﺪ .

۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﭘﻒ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﻓﺮ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ  ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ۴۰۰ ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ ﺗﺎ ﮔﺮﻡ ﺑﺸﻪ .
ﺭﻭﯼ ﻧﻮﻥ ﺭﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺷﮑﺮ ﻣﯿﭙﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﯾﻢ،۲۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﯾﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﺵ ﻃﻼﯾﯽ ﺑﺸﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﯿﺮﯾﻨﯿﺶ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺷﮑﺮﯾﻪ ﮐﻪ ﻻﺑﻼﺵ ﻣﯿﭙﺎﺷﯿﻢ . ﺷﮑﺮ ﺩﺍﺧﻞ ﺧﻤﯿﺮ ﻫﻢ ﺻﺮﻓﺎ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﻣﺎﯾﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﮐﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ. ﺍﮔﻪ ﻧﻮﻥ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺩﻭﺳﺖ
ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺷﮑﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﯿﭙﺎﺷﯿﻢ

ﻧﺎﻥ ﺩﺍﺭﭼﯿﻨﯽ
ﻧﺎﻥ ﺩﺍﺭﭼﯿﻨﯽ

photo_2015-06-20_10-25-39

ﻧﺎﻥ ﺩﺍﺭﭼﯿﻨﯽ
ﻧﺎﻥ ﺩﺍﺭﭼﯿﻨﯽ