آموزش تهیه دسر انار شب یلدا  

در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه دسر انار شب یلدا را خواهید دید که دسری شیک و مجلسی و مناسب سفره شب یلدا ست. در بخش دسر و شیرینی شب یلدا سایر دسرهای مناسب شب یلدا را ببینید.

دسر انار شب یلدا

 

مواد لازم لایه زیرین و میانى دسر انار شب یلدا :

خامه دو پیمانه
پودر قند یک تا یک و نیم پیمانه
پنیر ماسکارپونه 350 گرم
وانیل یک دوم قاشق چایخورى
پودر ژله انار یک بسته
آب انار طبیعى یک پیمانه
آب جوش سه چهارم پیمانه
دانه انار یک پیمانه

 

مواد لازم لایه رویه دسر انار شب یلدا :

پودر ژله انار یک بسته
آب جوش یک پیمانه
آب انار طبیعى یک پیمانه
دانه انار مقدارى براى تزیین

 

طرز تهیه لایه زیرین و میانى دسر انار شب یلدا :

پودر ژله انار و آب جوش را مخلوط کرده و اجازه دهید کاملا حل شود سپس آب انار را اضافه کرده و کنار بگذارید.

خامه را با پودر قند با همزن برقى بزنید تا فرم بگیرد سپس پنیرخامه اى و وانیل را اضافه کرده و بزنید.

نیمى از مواد خامه اى را به عنوان لایه زیرین داخل ظرف هاى سرو تقسیم کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.

مابقى مواد را با ژله اى که آماده کرده بودید مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس دانه هاى انار را اضافه کرده مخلوط کنید و به عنوان لایه میانى داخل ظرف هاى سرو تقسیم کنید.

مجددا به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

طرز تهیه لایه رویه دسر انار شب یلدا :

پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و کاملا حل کنید سپس آب انار را اضافه کرده و مواد را به عنوان لایه آخر داخل ظروف سرو تقسیم کنید.

داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود و در آخر با دانه انار تزیین کنید.

 

 

طرز تهیه دسر انار شب یلدا دسر سه لایه مجلسی

 

منبع:کانال پخت و پز آسان