طرز تهیه حلوا رولتی ارسال از بانو زهرا بخش آشپز  باشی  در سایت مابانو

مواد لازم:
نان میکادو : ۱ عدد
شکلات : ۱۰۰ گرم
کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم ۱/۴ هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید.
نکته:
برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه .
دستور کار :
نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ).
نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار بسیارخیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه .
مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه .
با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار حلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین .
بعد با کاردک یا کفگیر حلوا رو به سینی منتقل کنید .
حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا” سفت بشه .
با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار بسیارخوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین .
شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید ، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید .
با یه قاشق ، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید .

طرز تهیه حلوا رولتی
طرز تهیه حلوا رولتی
طرز تهیه حلوا رولتی
طرز تهیه حلوا رولتی