اموزش طرز تهیه بلال عالی و خوشمزه در منزل | نکات مهم در تهیه

اموزش طرز تهیه بلال عالی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه بلال

در فصل پائیز با آمدن میوه بلال وقت آن است که از بلال به عنوان یک میان وعده و یا یک شام سبک استفاده کرد. از دانه های ذرت در انواع سوپ و سالاد ها نیز استفاده می شود. بلال را میتوان بصورت کبابی و یا آبپز و همینطور ذرت مکزیکی میتوان آماده کرد و نوش جان فرمائید. در این پست پارسی دی قصد دارد تا شما را با چند روش برای طرز تهیه بلال آشنا کند. پس در پارسی دی همراه ما باشید برای تهیه بلال به ۴ روش.

مواد لازم برای بخارپز کردن بلال 

  • ذرت ۴ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
  • آب به میزان لازم

روش اول جوشاندن در آب یا آب پز کردن بلال

مرحله اول: آماده سازی ظرف

قابلمه را با سایز مناسب بلال ها انتخاب کرده و داخل قابلمه را تا نیمه آب پر کنید و بر روی گاز با شعله متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید.

مرحله دوم: آماده سازی بلال

پوست بلال را بکنید و موهای ابریشمی را از بلال جدا کنید و تمیزش کنید. دسته بلال را می توانید برای بخارپز کردن می توانید جدا کنید و همینطور بلال را از وسط بشکنید تا به راحتی در قابلمه کوچک هم جابشود. بلال را بعد از تمیز کردن بشوئید و آبکشی نمائید.

مرحله سوم: بخارپز کردن بلال

بلال ها را داخل قابلمه آب جوش قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و زمان دهید تا به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بلال بخارپز شود. سپس آبکش کرده و کمی زمان دهید تا بلال سرد شود.

مرحله چهارم: سرو کردن

کره را به بلال ها بزنید و با ادویه مزه دار کنید و سپس نوش جان فرمائید.

مواد لازم برای تهیه بلال کبابی

  • بلال ۴ عدد
  • نمک ۳ قاشق غذا خوری
  • آب ۱ پارچ

روش دوم بلال کبابی

مرحله اول: آماده سازی بلال

بلال ها را پوست بکنید و موهای ابریشمی آن را هم خوب جدا کنید و بشوئید. دقت نمائید تا دسته بلال کنده نشود و هنگامی که روی آتش است از دسته خود بلال کمک بگیرید برای برگرداندن بلال.

مرحله دوم: کباب کردن بلال

برای کباب کردن بلال می توانید از شعله گاز و همینطور کباب پز و یا اگر امکانش هست آتش درست کنید و بلال ها را بر روی حرارت بگذارید تا بلال ها کباب شوند.

مرحله سوم: آب و نمک

در یک پارچ و یا قابلمه آب نمک تهیه کنید و بلال های کباب شده را در آب نمک بزنید و نوش جان فرمائید.

مواد اولیه برای گریل کردن بلال

  • بلال ۴ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ورق فویل آلومینیومی ۱ عدد

روش سوم گریل کردن ماکروویو یا فر

مرحله اول: آماده سازی بلال

بلال ه را پوست بگیرید و موهای ابریشمی اش را هم جداکمید و دسته ی بلال را نیز می توانید جدا کنید و سپس بلال ها را بشوئید و آبکشی نمائید.

مرحله دوم: آماده سازی برای گریل

یک ورق فویل را برداشته و کره را به فویل و همینطور بلال ها بزنید وادویه بپاشد و سپس فویل را به دور بلال ها بپیچید. در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا بلبل ها بپزد و سپس نوش جان فرمائید.

مواد لازم برای ذرت مکزیکی

  • بلال دان شده ۴ لیوان
  • کالباس ۴۰۰ گرم
  • خیار شور ۴ عدد
  • سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
  • چیپس خلالی ۱ بسته کوچک
  • پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

روش چهارم ذرت مکزیکی

مرحله اول: آماده سازی بلال

ابتدا بلال را پوست گرفته و موهای ابریشمی اش را جدا کنید و سپس با کمک کارد آشپزخانه بلال را دان کنید. دانه های بلال را  بشوئید و آبکشی نمائید.

مرحله دوم: خورد کردن

کالباس و خیار شور را خرد کرده و به همراه ذرت در یک قابلمه قرار دهید و بر روی کتری قرار دهید. تا به صورت حرارت غیر مستقیم آماده شود.

مرحله سوم: ترکیب کردن

سس و ادویه های لازم و پنیر را به ذرت اضافه کرده و هم بزنید تا همه را با هم ترکیب کنید و درب قابلمه را بگذارید تا پنیر آب شود.

مرحله چهارم: پایان کار

ذرت مکزیکی شما آماده است در ظرف مورد نظر سرو نمائیدو به همراه چیپس خلالی آن را تزئین کرده و سپس نوش جان فر مائید.

نکات مهم در تهیه بلال

  1. سعی کنید که بلال را کامل پوست بکنید و تمیز کنید.
  2. ذرت ها را می توانید در هر روشی با کره سرو نمائید.
  3. هنگام آماده سازی بلال دفت نمائید تا به دستتان آسیب نرسانید.
  4. بلال را می توانید به صورت گرم و سرد سرو نمائید.

طرز تهیه بلال به 4 روش خوشمزه کبابی، بخارپز، گریل و ذرت مکزیکی