شیرینی شکری همواره یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها در ایران به خصوص در ایام نوروز بوده است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز و همچنین طرز پخت شیرینی شکری برشی بدون فر را به شما اموزش دهیم.

با آموزشگاه شیرینی پزی آریا تهران همراه باشید.

اگر به یادگیری طرز تهیه شیرینی های مختلف علاقمند هستید، حتما مقالات آموزشی، طرز تهیه شیرینی دانمارکی شکری، طرز تهیه شیرینی لطیف با مایکروفر را نیز مطالعه کنید.

انواع شیرینی های شکری در همه جای دنیا خواهان زیادی دارند. در ایران این شیرینی منسوب به کرمانشاه است و از شیرینی های بسیار خوشمزه محسوب می شود که از آن می توان به عنوان عصرانه یا میان وعده نیز همراه با چای استفاده نمود.

در فرهنگ های دیگر نیز از این نوع شیرینی با عنوان جینجر و معمولا در شب های کریسمس یا سایر مناسبت ها استفاده می شود و با شکل های درخت کریسمس یا اشکال مرتبط تزئین می شود.

معمولا در شیرینی های ایرانی این نوع شیرینی با روغن کرمانشاهی تهیه می شود و روی آن نیز روکشی از شکر دارد.

اگر میخواهید شیرینی پزی را از پایه شروع کنید و از این طریق کسب درآمد داشته باشید پیشنهاد میکنیم کلاس شیرینی پزی آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید.

طرز تهیه شیرینی شکری
طرز تهیه شیرینی شکری

طرز تهیه شیرینی شکری

در ادامه طرز تهیه انواع شیرینی های شکری به طور کامل به شما توضیح داده خواهد شد.

موارد لازم برای پخت شیرینی شکری

  • آرد سه پیمانه
  • کره ١٢۵ گرم
  • پودر قند یک و نیم پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری (در کوکی هایی که با آیسینگ تزئین می شوند بیکینگ پودر حذف می شود)
  • شکر دانه درشت برای رویه ی کوکی ها
  • برای پخت اینوع کوکی کره یا روغن حیوانی باید هم دمای محیط شود .
  • برای این منظور یک ساعت قبل از شروع به کار کره را در محیط بگذارید.

پیشنهاد ویژه: اگر به کار در قنادی ها و یا راه اندازی یک شیرنی فروشی علاقمند هستد حتما از قیمت کلاس کیک پزی اطلاع پیدا کرده و در کلاس های آموزش شیرینی پزی آموزشگاه آریا تهران شرکت کنید.

 تهیه شیرینی شکری
تهیه شیرینی شکری

طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز

کره و پودر قند را به وسیله همزن برقی حدود پنج دقیقه بزنید تا کره روشن شده و با پودر قند به خوبی مخلوط شود.

حالا تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و حدود دو دقیقه نیز به هم زدن ادامه دهید.

آرد و بیکینگ پودر را جدا گانه الک کنید. حالا همزن را خاموش کرده و مواد خشک را به مخلوط کره ای اضافه نمایید.

مواد شیرینی را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید و کاتر زده روی سینی فر بچینید. توجه داشته باشید که هم زدن زیاد خمیر در این مرحله باعث به روغن افتادن آن و پایین آمدن کیفیت شیرینی می شود.

فر را از قبل با درجه صد و هفتاد درجه روشن کنید و شیرینی ها را به مدت پانزده دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن شیرینی ها آن ها را در شکر بغلطانید.

اگر به دنبال یک آموزش کامل و صفر تاصد برای دسر هستید کلاس آموزش دسرهای بین المللی مجتمع فنی آریا تهران را از دست ندهید.

طرز تهیه شیرینی شکری برشی
طرز تهیه شیرینی شکری برشی

طرز تهیه شیرینی شکری برشی

برای پخت این نوع شیرین، می توانید خمیر شیرینی را در سینی فر با ضخامت مناسب پهن کنید و به کمک چاقو برش های منظمی به آن داده و بعد داخل فر بگذارید.

شیرینی شکری با روغن مایع

این شیرینی رسپی مشابهی با مدل کره ای آن دارد:

  • ارد یک و یک سوم بیمانه
  • شکر یک سوم پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • وانیل کمی
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

برای شروع تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب با همزن برقی می زنیم و بعد از پنج دقیقه همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و با دست خوب هم می زنیم تا خمیر نرم و یک دستی به دست بیاید. حالا خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز می کنیم و به شکل های دلخواه کاتر می زنیم.

شیرینی ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی بوشانده ایم می چینیم.

در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه به مدت پانزده دقیقه می پزیم.

دوره آموزش کیک کافی شاپی برای علاقه مندانی است که میخواهند انواع کیک ها از جمله کیک های کافی شاپی را آموزش دیده و وارد بازار کار شوند!

طرز تهیه شیرینی شکری بدون فر
طرز تهیه شیرینی شکری بدون فر

طرز تهیه شیرینی شکری بدون فر

این شیرینی بافتی مثل دونات خواهد داشت و در روغن سرخ می شود و پس از سرد شدن و گرفته شدن روغن اضافی آن را در شکر می غلطانند.

طرز تهیه کیک شکری قدیمی

مواد لازم برای تهیه این نوع شیرینی:

  • تخم مرغ یک عدد
  • شکر یک قاشق
  • بیکینگ پودر یک قاشق
  • نمک یک پینچ
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • آبجوش نصف پیمانه
  • روغن مایع یک چهارم پیمانه
  • آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک را پنج دقیقه می زنیم و آبجوش را اضافه کرده سپس آرد و بیکینگ پودر را به مواد بیفزایید.

پس از مرحله فوق، خمیر نرم و سبکی به دست می آید که نیاز دارد حدود بیست دقیقه در محیط اشپزخانه استراحت کند.

حالا آن را یا با دست فرم داده و چاقو یا با کاتر برش دهید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ شدن در شربت بار بیندازید.

بلافاصله از شربت خارج کرده و در صافی بریزید تا شربت اضافی خارج شود می توانید بعد از این مرحله شیرینی ها را در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید.

آموزش بیش از ۴۰ نوع باقلوا و همینطور دستور پخت باقلوای ترکیه ای در آموزش باقلوا آموزشگاه آریا تهران!

طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز | پخت شیرینی شکری برشی بدون فر
طرز تهیه شیرینی شکری برای نوروز | پخت شیرینی شکری برشی بدون فر

شیرینی شکری مغزدار

می توانید زمانی که با دست به شیرینی ها فرم می دهید در میان آنها تکه ای شکلات یا مقداری آجیل قرار دهید. به این صورت شما دارای شیرینی شکری مغزدار خواهید شد.

شیرینی شکری شکلاتی

برای تهیه ی این شیرینی کافیست سه قاشق از آرد سفیدی که در رسپی وجود دارد کم کنید و بجای آن از سه قاشق پودر کاکائو استفاده نمایید.

پیشنهاد ویژه: آموزش دکور کیک به صورت حرفه ای با بهترین مواد و ابزار های شیرینی پزی در دوره آموزش دکور کیک آریا تهران.

فیلم آموزش شیرینی شکری

طرز تهیه شیرینی شکری قنادی

دستور تهیه ی شیرینی شکری کره ای در واقع همان دستوری است که شما می توانید با استفاده از آن شیرینی شکری موجود در قنادی ها را تهیه کنید.

شما می توانید در این دوره آموزشی را زیر نظر اساتید با تجربه و ماهر ما در هر دو شعبه تهران و کرمانشاه مجتمع فنی آریا تهران بگذرانید.

کالری شیرینی شکری

بطور متوسط هر صد گرم شیرینی خشک دارای چهارصدو پنجاه کالری می باشد.

فیلم آموزش شیرینی شکری

فیلم اموزش شیرینی شکری به زودی در این قسمت قرار داده خواهد شد.

پیشنهاد ویژه: شما می تواند علاوه بر یادگیری انواع شیرینی در دوره های آموزش آشپزی آموزشگاه آریا تهران شرکت کرده تا علاوه بر شرکت در کلاس آشپزی، مدرک بین المللی دریافت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر همین حالا تماس بگیرد. ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۴ الی ۶

سوالات متداول

شیرینی شکری، همان بیسکوئیت شکری است؟

بله. شیرینی شکری، یا همان بیسکوئیت شکری یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است. شیرینی شکری یا نان شکری، یکی از خوشمزه ترین خوراکی های ایرانی و بومی استان کرمانشاه است.

برای خوشمزه تر شدن شیرینی شکری چه کنیم؟

مواد اولیه و روغن نقش اساسی در مزه خواهد داشت. شما می توانید به جای روغن شیرینی پزی از کره یا بخصوص روغن کرمانشاهی استفاده کنید. در صورت استفاده از روغن کرمانشاهی، عطر و طعم شیرینی شما به اصالت این شیرینی سنتی ایرانی نزدیک تر خواهد بود.
همچنین در صورت تمایل می توانید، اضافه کردن حدود چند قطره اسانس هل و ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به خمیر شیرینی می تواند عطر و طعم بی نظیری به شیرینی های شما ببخشند.

شیرینی شکری برای نورزو مناسب است؟

شیرینی های شکری یا همان بیسکوییت های شکری به دلیل خشک بودن و داشتن ماندگاری بالا، می توانند انتخاب بسیار خوب و مناسبی برای ایام عید نوروز باشند.

منبع