شیرینی خانگی

اونقد که این شیرینی و پختم دیگه اندازه ی مواد اومده دستم
طرز تهیه:
زرده ی تخم مرغ….اگه تخم مرغ درشت بود ۵ تا اگه متوسط و ریز بود ۶ عدد
پودر شکر ۱۷۰ گرم
گردو ی نگینی خرد شده ۲۲۰ گرم
وانیل و هل میقداری
زرده ی تخم مرغ و وانیل و هل و پودر شکر و باید به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه با هم زن خوب هم بزنید
سپس گردوهای نگینی خرد شده را به مواد اضافه میکنیم
از مواد اماده به اندازه ی فندق در سینی فر با فاصله میچینیم و در فر میگذاریم
۲۰ دقیقه زمان پخت
ولی باید شیرینی و رو سینی تکون بدید اگه شیرینی راحت رو سینی فر تکون خورد یعنی پخته
در ضمن حتما کف سینی و کاغذ پهن کنید وچرب بکنید
نوش جونتون