بیسکویت آلبالو خشک و بادام

ارسال از بانو نسرین بخش زیتون سایت مابانو

این بیسکویت خیلی خوشمزه است
خیلی خیلی خیلی خوشمزه است

کره ۱۰۰ گرم
شکر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
وانیل پودری نصف ق چ
اسانس بادام نصف ق چ
آرد یک و یک چهارم لیوان
آلبالو خشک هسته گرفته یک لیوان
بادام خرد شده یک و یک چهارم لیوان

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید.
کره رو از قبل از یخچال خارج کنید تا نرم بشه.
آلبالو خشکه ها رو هسته بگیرید و اندازه گیری کنید.
بادام ها رو توی یک کیسه بریزید و مقداری بکوبید تا کمی خرد بشن. ولی هنوز تکه های درشت بادام دیده بشه.

کره و شکر رو به خوبی با همزن برقی هم بزنید.
تخم مرغ رو اضافه کنید.
تخم مرغ باید هم دما با محیط باشه.

چون این بیسکوتها بادامی هستند بهتره که توی خود بیسکویتها علاوه بر وانیل اسانس بادام هم بریزیم.
اگر اسانس بادام مایع در دسترس دارید که اندازه اش همینیه که در رسپی دادم. ولی اگر اسانس بادام شما روغنی هستش چهار قطره کفایت میکنه. توجه داشته باشید اسانسهای روغنی خیلی تند هستند و شیرینی رو تلخ میکنند. پس بیشتر استفاده نکنید.

آرد رو هم اضافه کرده و فقط به اندازه ای که مخلوط بشه هم میزنیم.

بادام و آلبالو خشکه رو اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.
توجه داشته باشید اندازه بادام و آلبالو خشکه به نسبت مایه بیسکویت زیاده و دلیلش هم اینه که دوست داشتم با هر گاز مقدار زیادی آلبالو خشکه و بادام زیر دندونا بیاد.

روی یک سینی فر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.
نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.
با کمک دستگاه بستنی زنی از خمیر روی کاغذ اسکوپ میکنیم.
با این میزان شما حدودا ۱۸ عدد بیسکویت خواهید داشت.

سینی رو به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار میدیم.

بیسکویتها کاملا مغزپخت شده و بافتی ترد خواهند داشت.

سینی رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم بیسکویتها سرد بشن.

این بیسکویتها بافتی ترد و کرانچی دارند و تیکه های بادام هم عامل مضاعفی برای کرانچی بودن این بیسکویتها هستند.
آلبالو خشکه طعم بیسکویتها رو ترش و شیرین میکنه.
در کل ترکیب آلبالو خشکه و بادام ترکیب طعمی بسیار خوشمزه ایه. حالا یه بیس بیسکویتی عالی هم بهش اضافه کنید… دیگه چه شود؟!
توصیه میکنم همین امروز درستش کنید.

photo_2016-01-22_21-59-30

این بیسکوییت خیلی راحت و آسونه
طعمشم خوب و متفاوته
فقط توصیه اکید من اینه که در صورت استفاده از اسانس روغنی بادام خیلی کم از اسانس بزنید در حد دو قطره چون عطرش غالبه و ممکنه خوشاینده همه نباشه

پیرو مشکلی هم که دوستان برای چسبیدن خمیر بیسکوییت به دستشون داشتن پیشنهاد میکنم  روش شف طیبه که استفاده از قاشق بستنی زنی هست رو امتحان کنن خیلی عالیه هم خمیر به دست نمیچسبه دیگه،هم بیسکویتها یک اندازه در میان.

اسانس بادام

اینبار بخرم حتما سعی میکنم خارجیشو پیدا کنم
اینی که گرفتم خیلی عطرش قویه و حتی تو کابینتم که میذارم کامل پلاستیک پیچش کردم بس که بو داره و با اینکه طبق دستور چهار قطره ریختم اما به نظرم زیاده
ولی عطر جالبی به بیسکوییت میده خیلی  خاص